Services

Get Estates biedt u een volledige en persoonlijke service aan, zowel bij aankoop van uw vastgoed als voor latere diensten zoals renovatiewerken, legale documenten, verhuurdiensten, Nederlandse advocaten etc. 

Services

Te koop

Bent u op zoek naar een droomwoonst voor u en uw familie of zoekt u naar de perfecte investering? Get Estates kan u de best mogelijke opties aanbieden. Bekijk hier wat we u kunnen aanbieden.

Te koop

Te huur

Voor uw vakantie aan de Costa del Sol, kan Get Estates u een selectie aanbieden van appartementen, schakelwoningen of villas, zowel op korte- als op lange termijn. Bekijk hier onze huurlijst en contacteer ons voor verdere informatie. Wij zoeken voor u graag de perfecte vakantie eigendom!

Te huur

Super aanbieding

Zoeken op

Welkom bij Get Estates

Uw makelaar aan de Costa del Sol

Get Estates is een professioneel makelaarskantoor met meer dan 25 jaar ervaring aan de Costa del Sol.

Wij gebruiken onze kennis, samen met een persoonlijke begeleiding, of het nu gaat om uw droomwoning aan te kopen, u op zoek bent naar een degelijke investering, uw eigendom aan een correcte prijs wenst te verkopen, of gewoon een aangename en welverdiende vakantie wenst door te brengen. Wat ook uw behoeften zijn, bij ons kan u rekenen op de best mogelijke service. Wij gaan er prat op te zeggen dat vele van onze klanten, doorheen de jaren, echte vrienden aan huis geworden zijn en meer dan 70% van onze zaken voortvloeien uit referenties. Dit reflecteert het niveau van onze service en begeleiding, die wij onze honderden tevreden klanten aanbieden.

Get Estates helpt u van de eerste tot de laatste stap, in uw eigen taal, op elk moment dat u ons nodig heeft.

Kortom, alles wat met eigendom aan de Costa del Sol te maken heeft, Get Estates is uw 1e en beste beslissing om te nemen !

Real estate team

Ons Kantoor

in Mijas-Costa

Riviera Comercial, local 8
Urb. Riviera del Sol
29649 Mijas-Costa
Malaga  Spain

Openingsuren ;
Weekdagen :  09.30 u. – 14.00 u. en van 16.00 u. - 18.30 u.

Onze Service

Contacteer ons voor elk type service ivm uw eigendom aan de Costa del Sol.

Wij bieden u aan : schoonmaak, onderhoudswerken, controle, sleutel bewaring, verhuur, advocaten, legale documenten, opvolging, renovatiewerken, persoonlijke service